Actueel by Boonstra

Het laatste nieuws over onze producten, bedrijf, medewerkers en lokale actualiteiten.

By Boonstra valt weer in de prijzen

Net als vorig jaar werd de roggebrood trofee in de wacht gesleept en mogen we ons wederom kampioen roggebrood noemen. En ook bij talent van het jaar behaalden we een prachtig resultaat met onze leerling Féra de Vries op de derde plaats met de producten; roomboterkoekjes, vlechtbroodjes en zoete en hartige broodjes.

Knypster Merke, weer vijf dagen feest!

Ter gelegenheid van het optreden van coverband The Euros in de feesthal tijdens de Knypster Merke heeft bakker Boonstra een heerlijk Eurobroodje gemaakt. Een passend broodje met vanilleroom, chocolademousse, een topping van sinasappelglazuur, chocoladegarnituur en een eetbare euromunt.

Prijs beste oranjekoek 2022

Bakkerij By Boonstra bakt weer de beste Oranjekoek!

Het is feest By Boonstra want onze oranjekoek is weer bekroond tot de beste Fryske Oranjekoek. We zijn ontzettend trots op onze bakkers en de kwaliteit die we leveren.

Volgens Robert van Beckhoven maakte de Oranjekoek van Boonstra het verschil! ‘Alles was perfect in balans, de zachte kruidige koek en de heerlijke botercrème met echte vanille! De uitstraling was straks en uitnodigend.’

Online bestellen

Bestel onze lekkere producten online. Wij zorgen ervoor dat ze vers voor je klaar liggen of we bezorgen ze bij je je thuis.